lørdag 6. august 2011

Tigerguttdrakt

Hva er vell ikke bedre en søndag enn å sitte inne i en kosedress, med en kopp kakao og en venn i fanget? Jeg fikk inspirasjonen til tigerguttdrakten etter å ha sett tigerguttfilmen en kveld jeg og noen venner hadde Disneymaraton, da skulle de andre i Hundremeterskogen kle seg ut som tigergutter sånn at Tigergutt ikke skulle føle seg så ensom...og da så jeg orginal-onepiecene. Ettersom jeg ikke er så fan av onepiecer ellers tenkte jeg at da kan jeg jo lage en tigerguttdrakt. Noe jeg gjorde.


Jeg kjøpte den billigste grå onepiecen jeg fant på markedet(som da var en til 400 på cubus), orange stoffarge, hvit og svart stoffmaling, litt ekstra stoff i samme farge som onepiecen til hender/votter, hale og ører og selvfølgelig et bilde av orginalen. Først lagde jeg ører, votter og hale og sydde det på onepiecen der de skulle være. Så putta jeg hele sullamitten i vaskemaskinen med orange stoffarge. Og til sist malte jeg hvit mage og masse tøffe tigerguttstriper.

Tigerguttdrakt
 En litt kort modell, men den passer for det om ;D
Tigerøre
Om du skulle finne på å lage en sånn og gå med den på skolen eller i byen må du forvente noen hevede øyenbryn og morsomme kommentarer (jeg har prøvd)...men det er jo bare kosli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar